Anjovis kananmunan ja tomaatin kera

”Erittäin maukas voileipä. Näiden makujen yhdistelmä on lyömätön. On tärkeää, että ostat aitoa anjovista. Tarjoile mielellään kylmän oluen kanssa.” - Leif Mannerström

Ainekset (neljälle):

  • 4 munaa
  • 2 purkillista anjovista
  • 2 tomaattia
  • 1 sitruuna
  • puolikas punasipuli
  • 2 kevätsipulia (tai salaattisipulia)
  • hieman voita tarjoiluun
  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua

Keitä munat ja viipaloi ne. Viipaloi tomaatti ja punasipuli ja suikaloi kevätsipuli. Asettele ohuelle Maalahden Limpun viipaleelle kananmunaa, tomaattia, 3–4 anjovisfileetä, punasipulia, kevätsipulia ja sitruunanlohko.

Resepti: Leif Mannerström