Appelsiiniset Tuile-keksit Maalahden Limpusta

1 dl appelsiinimehua
120 g suolatonta voita
200 g tomusokeria
60 g vehnäjauhoja
3 tl makeaa chilikastiketta
suolaa
Maalahden Limppua karkeina muruina
kuivattuja mustikoita ja karpaloita
murskattuja pähkinöitä

Sulata voi kattilassa mehun kanssa, anna jäähtyä tasaiseksi ja pehmeäksi massaksi. Sekoita nopeasti tehosekoittimessa voiseos, chilikastike, suola ja vehnäjauhot. Anna taikinan jähmettyä kylmässä 2 tuntia. Levitä lastalla taikinaa leivinpaperille ohuiksi lastuiksi. Ripottele päälle kuivattuja marjoja, Maalahden Limpun muruja ja pähkinöitä.

Paista uunissa n. 175 asteessa, kunnes neste on haihtunut ja keksien pinta alkaa ruskistua. Nostele keksit lämpimänä pois pelliltä, kun ne ovat vielä pehmeitä. Halutessasi voit muotoilla keksejä, ennen kuin ne jäähtyessään kovettuvat.

Tarjoile esimerkiksi kahvipöydässä tai kahvin ja avecin kanssa.