Karamellisoitua ananasta ja Maalahden Limppua vanilijajogurttimoussen kanssa

- Kuutioi ananas pieniksi kuutioiksi.
- Karamellisoi sokeri paistinpannussa pähkinän ruskeaksi.
- Lisää ananakset pannuun ja karamellisoi hetki.
- Lisää voi ja limen mehu, keitä kasaan.
- Lisää Maalahden Limppu -muru ja karamellisoi vielä hetki.
- Aseta seosta kipon pohjalle mansikoiden kanssa.

  • 1,5 dl Maalahden Limppua karkeaksi jauhettuna
  • 1 kpl ananasta
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl voita (normaali suolainen)
  • ½ limen mehu
  • 150g mansikkaa  

VANILJAJOGURTTIMOUSSE

  • 300g paksua (turkkilainen) naturel jogurtti
  • 50g tomusokeria
  • 1 dl kuohukermaa vatkattuna
  • ½ vanilijatanko

Vatkaa kerma, tomusokeri ja vanilijatangon siemenet jogurtin paksuiseksi vaahdoksi.
Lisää jogurtti kermavaahdon joukkoon varovasti kaapimella nostellen. 
Nostele moussea ananaksien päälle ja koristele mansikoilla ja mintulla.
Voit halutessasi rouhia suklaata päälle.