Maalahden Limppu tuli minulle tutuksi työskennellesäni keittiömestarina Suomen suurlähetystössä Genevessä. Maalahden  Limpun löysin hakiessani ruokalistalle aitoja, Suomessa valmistettuja tuotteita. Siitä lähtien olen käyttänyt Maalahden Limppua työssäni suunnitellesani erilaisia ruokia sekä menuita helsinkiläisiin ravintoloihin joissa olen työskennellyt.

Työskenneltyäni useamman vuoden ulkomailla  Michelin tähdillä palkituissa ravintoloissa huomasin miten mielenkiintoinen tuote Maalahden Limppu on.
Sen maku ja koostumus houkuttelivat käyttämään limppua ruuanvalmistuksessa laajemminkin. Limppu sopii mielestäni erittäin hyvin alku-, pää- ja jälkiruokien valmistukseen. Limpun hiukan hapan sekä makea maku sopii erityisen hyvin kalalle, vuohenjuustolle sekä suklaan kanssa. Lämmitettäessä limpun maku muuttuu mielyttävän pehmeän rukiin makuiseksi.

Tänne sivuille on kerätty muutamia suunnittelemiani reseptejä joihin Maalahden Limppu sopii mielestni erinomaisesti. Suosittelen kokeilemaan limppua rohkeasti
erilaisten ruokien valmistukseen.