Keväinen salaatti katkaravusta, melonista ja parmesaanista

Ainekset (10 henkeä):

  • 10 siivua Maalahden limppua kuutioituna
  • 200 g versosalaatti mix
  • ¼ osa vesimelonia kuutioituna ja siemenet poistettuna
  • ½ cantaloupemelonia kuutioituna
  • 100g parmesan juustoa
  • 500g katkarapua kuorittuna ja valutettuna (tuoreita)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • 100g hyvää majoneesia
  • Avokadoöljyä

Sekoita majoneesi sekä murskattu ja hienonnettu valkosipulinkynsi.
Höylää vihannesleikkurilla (mandolin mallisella) parmesan paperin ohuiksi siivuiksi.
Kokoa yksitellen jokaisesta ainesosasta salaatti ilmavasti kerroksittain.
Koristele esim. kukilla tai vihanneskrassilla.
Anna maustua n. 10 - 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti: Antti Puromies