Kylmäsavustettua lohta ruohosipulilla maustetun munakokkelin ja parsan kera

Ainekset (neljälle): 

  • 200 g kylmäsavustettua lohta (mahdollisimman tuoretta, esim. kauppahallista)
  • 3 munaa
  • 0,5 dl kermaa
  • nippu ruohosipulia
  • muutama tillinoksa
  • 4 parsaa
  • 1 sitruuna
  • suolaa
  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua

Sekoita munakokkelia varten munat, suola ja kerma. Paista kokkeliksi ja lisää loppuvaiheessa joukkoon hieman silputtua ruohosipulia. Kiehauta parsoja muutaman minuutin ajan ja leikkaa ne neljään osaan. Aseta sopiva määrä lohta leipien päälle ja lisää päälle munakokkelia, parsaa, sitruunalohko ja koristeeksi tilliä.

Resepti: Leif Mannerström