Maalahden Limpulla kuorutettua vuohenjuustoa

Ainekset:

  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
  • Kolme tomaattia
  • 30 g hillosokeria
  • ½ vanilijantanko
  • 1 kpl valkosipulinkynsi (pieni kynsi)
  • mustapippuria
  • 3 viipaletta Maalahden Limppua 


Paneroitu vuohenjuusto

Pehmennä vuohenjuusto ja murskattuvalkosipulinkynsi yleiskoneessa ja mausta mustapippurilla.
Hienonna Maalahden Limppu leikkurilla hienoksi muruksi.
Muotoile vuohenjuusto haluamasi kokoiseksi palloksi käsissäsi ja pyörittele leipämurussa.

Tomaattihilloke

Pilko tomaatit peukalonpään kokoiseksi paloiksi.
Laita kattilaan vanilijatangon sisus, vanilija tangonkuoret, hillosokeri ja tomaatit.
Keitä hilloketta n.20 min hiljalleen kiehuen.
Jäähdytä.

Tarjoile jäätelön kera tai salaatin kanssa.

Resepti: Antti Puromies