Mannerströmin marinoitu savusilakka

”Alan ehkä toistaa itseäni, mutta valitse hyvä kalakauppias. Olet ansainnut sen. Ja tulet huomaamaan eron.” - Leif Mannerström

Ainekset (neljälle):

  • 2 savusilakkaa
  • 0,5 dl majoneesia
  • 2 keitettyä punajuurta suikaloituina
  • kaprista maun mukaan
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 pieni punasipuli silputtuna
  • pieni nippu tilliä
  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua

Sekoita majoneesi ja Dijon-sinappi, vatkaa tasaiseksi. Leikkaa silakat melko suuriksi paloiksi. Asettele silakat leiville ja laita päälle nokare sinappimajoneesia. Koristele suikaloidulla punajuurella, kapriksilla, sipulisilpulla ja tillin oksalla.

Resepti: Leif Mannerström