Paahdettua Maalahden Limppua ja sienikastiketta

Sienikastike on aina ihanaa. Metsäsieniä odotellessa voit käyttää sieninä herkkusieniä ja aromikkaita siitakesieniä.

Paahdettua Maalahden Limppua ja sienikastiketta
2-3 annosta

•2 rkl voita tai öljyä
•200 g herkkusieniä
•100 g siitakesieniä
•1-2 valkosipulinkynttä
•suolaa maun mukaan
•mustapippuria maun mukaan
•200 g smetanaa
•2-3 viipaletta Maalahden Limppua

Kuumenna voi tai öljy pannulla.
Lisää viipaloidut herkkusienet ja siitakesienet yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa.
Kääntele keskilämmöllä, kunnes sienet ovat sopivan kypsiä.
Mausta ripauksella suolaa ja rouhitulla mustapippurilla.
Lisää smetana ja kuumenna.
Tarkista maku.
Paahda Maalahden Limppu -viipaleet kuumalla pannulla molemmin puolin tai leivänpaahtimessa. Laita lautasille ja jaa kastike päälle.

Annoksia: 2-3
Aktiivinen valmistusaika:20 minuuttia
Annos: kahdelle

Nauti heti!

Reseptin laatinut: Hellapoliisi