Pekoni-sinihomejuustosalaatti Maalahden Limpusta

Ainekset:

  • 4 siivua Maalahden Limppua
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 75 g savupekonia
  • 1 punainen endive
  • 1 valkoinen endive
  • persiljaa
  • balsamikosiirappia
  • oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi

Kuutioi Maalahden limppu kuutioiksi
Paista kuutioita varovasti valkosipulisilpun ja oliiviöljyn kanssa krutongeiksi
Lisää lopuksi pannulle persiljasilppua
Valuta krutongit hyvin
Erottele endiivin lehdet toisistaan
Pilko pekoni pieniksi paloiksi
Paista pannulla rapeaksi ja valuta hyvin
Asettele lautaselle Endiven lehtiä, pekonia ja krutonkeja sekaisin
Murenna päälle sinihomejuustoa
Mausta mustapippurilla, balsamikosiirapilla ja oliiviöljyllä
Ripottele päälle vielä persiljasilppua

Resepti: Antti Puromies