Pikkusuolaiset coctailpalat

"Maalahden Limppu on upean mehevä juureen leivottu leipä, joka säilyttää mehevyytensä pitkään myös juhlapöydässä. Tämän leivän hyvä puoli makunsa lisäksi on, ettei se kuivu helposti. Ota reilusti kuvioita ensin Maalahden Limppu -leipäviipaleista ja koristele erilaisilla täytteillä. Tarjoa kevään ja kesän juhlahetkissä. Nämä pelastavat kaiken kokoisissa juhlissa." - Hellapoliisi
 

Maalahden Limppu-vuohenjuusto -cocktailpalat

Ainekset (10 annosta):

  • 10 viipaletta Maalahden Limppu leipäviipaletta
  • 3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
  • 10 suikaletta aurinkokuivattua tomaattia
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 10 basilikanlehteä
  • tummaa balsamicokastiketta
  • mustapippuria myllystä

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Ota pienellä muotilla kuvio vuohenjuustosta ja asettele leipäviipaleen päälle yhdessä aurinkokuivatun tomaatin kanssa.
Valuta pinnalle hieman tummaa balsamicokastiketta ja koristele basilikalla ja rouhitulla mustapippurilla.
 

Maalahden Limppu ilmakuivattu kinkku-cocktailpalat

Ainekset (10 annosta):

  • 10 viipaletta Maalahden Limppu leipäviipaletta
  • 3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
  • 10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 5 miniluumutomaattia
  • mustapippuria myllystä

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Käännä ilmakuivattu kinkku rullaksi tai ruusukkeeksi leipäkuvion päälle.
Laita päälle puolikas miniluumutomaatti ja mustapippuria myllystä.

Reseptit: Hellapoliisi