Provensalelainen salaatti Maalahden Limpusta

Ainekset:

  • 20 g Vihreä oliivi
  • 2 rkl Oliviöljy
  • 20 g Punaisia säilykepaprikoita
  • Paahdettu paprika
  • 20 g Tomaatti ilmakuivattu
  • 10 g Pieni kapris
  • Auringonkukan versoja
  • 1 rkl Valkoinen balsamico
  • 4 viipaletta Maalahden Limppua ( kuutioituna )

Hienonna olivit, paprika ja ilmakuivatut 
tomaatit ohuiksi paloiksi ja yhdistä kapriksiin.Mausta oliviöljyllä, valkosipulilla, mustallapippurilla ja balsamicolla. Lisää lopuksi annokseen Mascarpone-juustoa ja koristeeksi ripaus rouhittua rosepippuria.

Lisää auringonkukanversot ja leipäkuutitot.

Resepti: Antti Puromies