Rapuja, wasabi-smetanaa ja rapeita krutonkeja

”Valmistaudu tulevaan viikonloppuun. Ihana alkuruoka tai pikkusuolainen valmistuu helposti katkaravuista, ihastuttavasta wasabismetanasta ja rapeista krutongeista.” - Hellapoliisi


Ainekset (4 annosta):

  • 6 viipaletta Maalahden Limppua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g isoja katkarapuja
  • yhden limen puristettu mehu
  • 200 g smetanaa
  • 1-2 tl wasabia
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Leikkaa leipäviipaleet paloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Pirskota päälle oliiviöljy.
Hienonna valkosipuli ja ripottele joukkoon.
Paahda 225 -asteisessa uunissa, kunnes leipäpalat ovat rapeita.

Laita sulaneet tai valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita.
Sekoita smetanan joukkoon wasabi ja hienonnettua ruohosipulia.
Jaa ainekset kerroksittain pieniin juomalaseihin ja tarjoa pienenä suolaisena tai alkupalana.

Resepti: Hellapoliisi