Rosolli

8 henkeä

VALMISTUSOHJE

Kuori kasvikset ja omenat. Poista siemenkota omenoista.
Leikkaa kaikki ainekset pieniksi, tasakokoisiksi paloiksi. Keitä porkkanakuutiot kypsiksi ja jäähdytä nopeasti. 
Asettele ainekset kerroksittain muottiin ja nosta muotti varovasti pois.
Lisää silli pieninä kuutioina.
 

AINEKSET

6 Maalahden limppu siivua
4 keitettyä porkkanaa
4 etikkapunajuuria
2 maustekurkkua
1 omena
1 sipuli
8 Matjes sillifilettä
ripaus pippuria myllystä
 

ROSOLLIN KASTIKE

Sekoita vuohenjuusto ja punajuuriliemi keskenään.
Tarkista, että kastike on valuvaa.
Mausta kastike. 
 

150 g pehmeää vuohenjuustoa
1 rkl punajuurien lientä värjäämiseen
mustapippuria myllystä