Savulohi- vuohenjuustopihvit Maalahden Limpusta

Ainekset (4 annosta):

  • 150 g lämminsavulohta
  • 150 g Maalahden Limppua
  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa         
  • tilliä
  • mustapippuria myllystä
  • ½ sitruunan mehu

Savulohi- vuohenjuustopihvit Maalahden Limpusta

Hienonna Maalahden Limppu tehosekoittimessa tasaiseksi puruksi.

Sekoita savulohi, Maalahden Limppu ja vuohenjuusto
käsin tasaiseksi, karkeaksi massaksi.

Lisää hienonnettu tilli ja mausta sitruunamehulla sekä mustapippurilla.

Muotoile massasta pihvejä ja paista voissa tai öljyssä, kunnes pihvissä on kullanruskea pinta.
Lämmitä pihvejä hiukan uunissa ennen tarjoilua.

Tarjoile pihvit perunamuusin kanssa.

Resepti: Antti Puromies

TallennaTallenna