Sinihomejuusto-tapas

Ainekset (10 annosta):

  • 100 g Aurajuustotahnaa tai sinihomejuustoa
  • 0,5 dl Täysmaitoa
  • 4 dl Kuohukermaa
  • Mustapippuria
  • 4 Viipaletta Maalahden Limppua

Pehmennä tehosekoittimessa Juusto ja maito tasaiseksi massaksi.
Vatkaa kerma kevyeksi kermavaahdoksi.
Nostele varovasti juustomassan sekaan ja mausta mustapippurilla.
Laita mousse jääkaappiin n. 1 tunniksi.
Asettele mousse lasinpohjalle n. 1 iso ruokalusikallinen ja koristele yrttisilpulla tai punasipulilla.
Leikkaa Maalahden Limppu kolmion muotoisiksi tangoiksi ja asettele tangot mousseen pystyasentoon.
Tapas on siten valmis tarjoiltavaksi.

Resepti:  Antti Puromies