Skagenröra muikunmädin kera

”Ajankohtainen klassikko, joka onnistuu aina.” - Leif Mannerström

Ainekset (neljälle):

  • noin 500 g kuorellisia rapuja 
  • piparjuurta maun mukaan
  • 1 dl majoneesia 
  • pieni nippu ruohosipulia ja tilliä
  • punasipulia
  • muikunmätiä
  • sitruuna
  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua

Kuori ravut, hienonna tilli ja ruohosipuli ja raasta piparjuuri. Sekoita ainekset majoneesiin, jotta saat paksun seoksen. Mausta suolalla, pippurilla ja pienellä määrällä sitruunamehua. Levitä Skagenröra-seos ohueksi viipaloitujen Maalahden Limppuviipaleiden päälle. Koristele jokainen leipä nokareella muikunmätiä, punasipulisilpulla, ravuilla, sitruunanlohkolla ja tillin oksalla. 

Resepti: Leif Mannerström