Suolainen pappilan hätävara

Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?

Suolainen pappilan hätävara
3-6 annosta

•6 viipaletta Maalahden Limppua
•18-24 viipaletta pepperonia
•100 g fetajuustoa
•muutama oliivi
•2 rkl oliiviöljyä
•1 hienonnettu valkosipulinkynsi
•2 dl juustoraastetta
•1 dl kuohukermaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.

Annoksia:3-6
Valmistusaika:30 minuuttia
Aktiivinen valmistusaika:10 minuuttia
Annos:perheelle

Allergeenit
maito

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut: Hellapoliisi