Yritys

Maalahden Limppu valmistetaan huippunykyaikaisessa tuotantolaitoksessa Vaasassa, alkuperäisen reseptin mukaan täysjyvärukiista, ilman säilöntä- ja lisäaineita.
 



Maalahden Limppu Oy on perheyritys. Omistajaperheen lisäksi yritys työllistää lähes 20 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa.

Toimintamme on sertifioitu FSSC 22000 mukaan. Laatujärjestelmän ja vahvojen perinteiden avulla takaamme toimintamme ja tuotteittemme
korkean laadun ja turvallisuuden.
 


 


Panostamme korkeaan laatuun ja hygieniaan. Tuotantolaitoksessa on puhdasilmatila ja valmistus on täysin automatisoitu. Poissulkien taikinan valmistuksen, joka tehdään edelleen käsityönä kokeneiden, korkean ammattitaidon omaavien leipureiden toimesta alkuperäistä reseptiä kunnioittaen.

Kotimaassa tuotteemme ovat suurimpien keskusliikkeiden ja HoReCa-tukkujen valtakunnallisissa valikoimissa. Myyntialue käsittää lähes koko Suomen.

Suurin vientimaa on Ruotsi. Merkittävimmät
asiakkaamme Ruotsissa ovat suuret 
keskusliikkeet kuten ICA, Axfood, Coop ja Bergendahl.