Helpot cocktailpalat

Ainekset:

  • 1 pkt Maalahden Limppua
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • 50 g kylmäsavuhärkää
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl kurkkusalaattia
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia

”Juhlien suolaiset suupalat valmistat pieniin cocktailtikkuihin. Sormisyötävä on helppo tapa tarjota pientä suolaista, sillä riittää että valmistat ne tarjoiluvadille tai pakkaat mukaan eväsrasioihin. Maalahden Limppu leivotaan aitoon ruisjuureen ja siksi leipä pysyy pitkään mehevänä. Tämä on tärkeä seikka myös silloin, kun tarjottava odottaa ruokailijoita normaalia pidempään.” - Hellapoliisi

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja paloittele leipä tasakokoisiksi neliöiksi.

Sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon hienonnettua kylmäsavuhärkää, mustapippuria myllystä ja kurkkusalaattia. Sekoita lopuksi vielä joukkoon hienonnettua ruohosipulia.

Pursota tai levitä veitsellä pienille kuutioille täytettä. Paina aina toinen pala päälle ja toista, kunnes saat sopivan korkuisen suupalan. Paina keskelle cocktailtikku ja nosta tarjoiluvadille.

 

Resepti: Hellapoliisi