Jouluinen salaatti viikunoista ja Maalahden Limpusta

Ainekset (n. 6 henkeä):

  • 150 g Maalahden Limppua
  • 200 g brie-juustoa
  • 2 kpl makea päärynää
  • 2 kpl jouluomenaa
  • 3 kpl viikunoita
  • pieni terttu vihreitä sekä punaisia viinirypäleitä
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 500 g erilaisia salaatteja

Pilko Maalahden Limppu kuutioiksi.
Leikkaa juusto pieniksi paloiksi.
Kuori päärynät ja pilko kuutioiksi.
Kuutioi omena.
Kuori ja leikkaa viikunat kahdeksaan osaan lohkoiksi.
Puolita viinirypäleet pituussuunnassa.
Rouhi pähkinät.
Revi salaatit pieneksi ja pese huolellisesti.
Kuivaa salaatti hyvin.
Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa tarjoilukulhossa.

Salaatille sopii kastikkeeksi esimerkiksi oliiviöljy sekä tumma balsamico.

Resepti: Antti Puromies