Kanaa omena-currymajoneesin kera

”Yhdistelmä, joka on odotetusti säilyttänyt vetovoimansa vuosien ajan. Murea broilerin rintafilee yhdistettynä curryyn ja omenaan korostaa leivän makua.” - Leif Mannerström

Ainekset (neljälle):

  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g grillattua broilerin rintafileetä
  • puolikas pieni punasipuli
  • 1 kevätsipuli
  • 1–2 tl curryjauhetta
  • 0,5 dl majoneesia
  • puolikas vihreä omena
  • 4 viipaletta pancettaa tai pekonia
  • lehtipersiljaa koristeluun

Leikkaa puna- ja kevätsipuli hienoksi silpuksi ja suikaloi omena. Sekoita sipulisilput ja omenasuikaleet majoneesiin ja mausta currylla sekä pienellä määrällä suolaa. Seoksesta ei saa tulla liian juoksevaa.

Paista pancetta rapeaksi ja anna sen levätä talouspaperin päällä. Viipaloi broilerifileet ja asettele viipaleet leiville. Aseta päälle majoneesiseos, hieman persiljaa ja päällimmäiseksi rapeaksi paistettu pancetta.

Resepti: Leif Mannerström