Keväinen salaatti katkaravusta, melonista ja parmesaanista

Ainekset (10 henkeä):

  • 10 siivua Maalahden limppua kuutioituna
  • 200 g versosalaatti mix
  • ¼ osa vesimelonia kuutioituna ja siemenet poistettuna
  • ½ cantaloupemelonia kuutioituna
  • 100 g parmesan juustoa
  • 500 g katkarapua kuorittuna ja valutettuna (tuoreita)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g hyvää majoneesia
  • avokadoöljyä

Sekoita majoneesi ja murskattu, hienonnettu valkosipulinkynsi.
Höylää vihannesleikkurilla (mandolin mallisella) parmesan paperinohuiksi siivuiksi.
Kokoa salaatti yksitellen jokaisesta ainesosasta ilmavasti kerroksittain.
Koristele esim. kukilla tai vihanneskrassilla.
Anna maustua n. 10 - 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti: Antti Puromies