Kylmäsavustettua lohta ruohosipulilla maustetun munakokkelin ja parsan kera

"Tästä yhdessä hyvän lohen, parsan ja munakokkelin kanssa voileipä alkuruoaksi hienolle illalliselle." - Leif Mannerström​

Ainekset (neljälle): 

  • 4 ohutta viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g kylmäsavustettua lohta (mahdollisimman tuoretta, esim. kauppahallista)
  • 3 munaa
  • 0,5 dl kermaa
  • nippu ruohosipulia
  • muutama tillinoksa
  • 4 parsaa
  • 1 sitruuna
  • suolaa

Sekoita munakokkelia varten munat, suola ja kerma. Paista kokkeliksi ja lisää loppuvaiheessa joukkoon hieman silputtua ruohosipulia. Kiehauta parsoja muutaman minuutin ajan ja leikkaa ne neljään osaan. Aseta sopiva määrä lohta leipien päälle ja lisää päälle munakokkelia, parsaa, sitruunalohko ja koristeeksi tilliä.

Resepti: Leif Mannerström