Lohi-katkarapukolmioleivät

"Lohi-katkarapukolmioleivät ovat hienostunutta tarjottavaa vaikkapa kesäjuhlissa,
ruokaisana lounasleipänä tai välipalana. Maalahden Limppu on mehevää, eivätkä leivät 
kuivu seistyään valmiina. Säilytä jo täytetyt leivät kuitenkin jääkaapissa kelmun alla 
tarjoiluhetkeen asti.​" - Hellapoliisi

Ainekset: (16 kpl)

  • 16 viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g loimulohta, lämminsavulohta tai kylmäsavulohta
  • 1/2 nippua tilliä
  • 200 g tuorejuustoa (maustamatonta tai maustettua, oman maun mukaan)
  • 2 dl katkarapuja hienonnettuna
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • tilliä koristeluun
  • 8 kpl salaatinlehtiä


Lado leipäviipaleet työlaudalle.
Laita loimulohi, lämminsavulohi tai hienonnettu kylmäsavulohi kulhoon.

Hienonna tilli ja lisää se tuorejuuston kanssa kulhoon. 
Hienonna katkaravut ja toinen keitetty muna ja sekoita täytteeseen.
Jaa täyte kahdeksalle leipäviipaleelle. Laita päälle salaatinlehdet ja viipaloitua 
kananmunaa sekä tilliä.

Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja puolita leivät kolmioiksi. 
Laita tarjoiluvadille ja koristele halutessasi tillillä ja sitruunan- tai limenlohkoilla tai 
viipaleilla.
 

Resepti: Hellapoliisi