Maalahden Limpulla kuorrutettua vuohenjuustoa

Ainekset:

  • 3 viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 3 kpl tomaattia
  • 30 g hillosokeria
  • ½ vaniljatanko
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • mustapippuria


Paneroitu vuohenjuusto

Pehmennä vuohenjuusto ja murskattu valkosipulinkynsi yleiskoneessa ja mausta mustapippurilla.
Hienonna Maalahden Limppu leikkurilla hienoksi muruksi.
Muotoile vuohenjuusto haluamasi kokoiseksi palloksi käsissäsi ja pyörittele leipämurussa.

Tomaattihilloke

Pilko tomaatit peukalonpään kokoisiksi paloiksi.
Laita kattilaan vaniljatangon sisus, vaniljatangon kuoret, hillosokeri ja tomaatit.
Keitä hilloketta n. 20 min hiljalleen kiehuen.
Jäähdytä.

Tarjoile jäätelön tai salaatin kanssa.

Resepti: Antti Puromies