Maalahden Limpun uunipäärynät

Määrä: 4 hengelle

Ainekset:

  • 4 dl Maalahden Limppua karkeana rouheena
  • 2 kpl päärynöitä
  • 1 dl fariinisokeria
  • 100 g voita
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kaardemummaa
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • puolikkaan vaniljatangon siemenet ​

Sulata sokeri kattilassa ja lisää voi ja mausteet.

Lisää nopeasti Maalahden Limppu -rouhe kattilaan, sekoita hyvin ja nosta jäähtymään.
Halkaise päärynät ja poista siemenkodat.
Laita päärynät uunivuokaan leikatut pinnat ylöspäin.
Täytä leipäsokeriseoksella ja paista uunissa 150 astetta n.15 min.
Tarjoile lämpimänä vanilijakastikkeen tai jäätelön kanssa.