Ruusukaalilisäke

Määrä: 2-4 annosta

Ainekset:

  • vett√§
  • ripaus suolaa
  • 500 g ruusukaalia
  • 10 viipaletta Maalahden Limppua
  • nokare voita tai margariinia
  • 2 valkosipulinkyntt√§
  • 100-200 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllyst√§
  • suolaa tarvittaessa

”Helppo, mutta ihastuttavan makuinen ruusukaalilisäke maistuu arkena ja juhlassa. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä tai ota evääksi töihin.”- Hellapoliisi‚Äč


Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruusukaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Leikkaa kannoista pala pois ja puolita halutessasi.

Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa.

Lisää ruusukaalit ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele, kunnes ruusukaaleihin tulee kaunis pinta.

Murustele joukkoon fetajuusto ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.

Tarkista maku ja tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi