Silli-perunakippo

Ainekset:

  • 500 g kypsiä pariisinperunoita
  • 250/150 g matjessilliä viipaleina
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 omena
  • 1 maustekurkku
  • 325 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • tilliä

”Kesän odotetuimpiin herkkuihin kuuluu silli. Tämä mukava pikkusuolainen maistuu lämpimänä kesäpäivänä tuomaan energiaa. Valmista myös alkupalaksi. Esikypsennetyt pariisinperunat ovat kauniin näköisiä ja oikaisevat reseptiä, mutta voit toki käyttää myös uuden sadon perunoita.” - Hellapoliisi

Ota esille pariisinperunat ja valuta matjessilli.
Kuori ja hienonna punasipuli.
Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuutioi myös maustekurkku ja Maalahden Limppu -leipäviipaleet.
Kuori keitetyt munat ja hienonna.
Laita ainekset kerroksittain pieniin kulhoihin tai tarjoiluvadille.
Koristele tuoreella tillillä.

Resepti: Hellapoliisi