Suolainen pappilan hätävara

"Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?" - Hellapoliisi

Ainekset (3-6 annosta):

  • 6 viipaletta Maalahden Limppua
  • 18-24 viipaletta pepperonia
  • 100 g fetajuustoa
  • muutama oliivi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl kuohukermaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.

Tarjoa heti!

Resepti: Hellapoliisi