Välimerellinen Maalahden Limppu

Määrä: 8-10 annosta

Ainekset:

  • 1 pieni munakoiso
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g halloumijuustoa
  • 1 dl kivettömiä oliiveja tai oliiviviipaleita
  • tuoretta rosmariinia
  • Paistamiseen:
  • rypsiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 8-10 viipaletta Maalahden Limppua

”Välimeren mauilla kuorrutettu Maalahden Limppu on ihastuttava kevyt lounas, iltapala tai illanistujaisherkku. Kerää perhe tai ystävät koolle ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta.” - Hellapoliisi

 

Viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi työlaudalla.
Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin munakoisoa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Nosta munakoisoviipaleet sivuun ja paista kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot.
Nosta sivuun. 

Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista viipaloitu halloumijuusto molemmin puolin kauniin väriseksi.
Paahda leipäviipaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja käännä leipiä, kunnes ne ovat rapeita molemmin puolin.
Nosta päälle kesäkurpitsa-paprikaseos, munakoisoviipaleet, halloumijuusto, oliivit ja tuoretta rosmariinia.

Tarjoa heti.