MAALAHDEN LIMPPU RUUANVALMISTUKSESSA

Kehitämme jatkuvasti reseptipankkiamme, täältä löydät herkullisia alku-, pää- ja jälkiruokareseptejä.
Teemme yhteistyötä useiden keittiömestareiden kanssa Suomessa ja Ruotsissa.

 

 

 

Antti Puromies

Maalahden Limpun keittiömestari Antti Puromies on antanut mielikuvituksen laukata loihtiessaan raikkaita reseptejä erilaisiin tarjoiluihin. 

Limppu sopii mielestäni erittäin hyvin alku-, pää- ja jälkiruokien valmistukseen. Limpun hieman hapan sekä makea maku sopii erityisen hyvin kalalle, vuohenjuustolle sekä suklaan kanssa.

Lämmitettäessä limpun maku muuttuu mielyttävän pehmeän rukiin makuiseksi. 

Tänne sivuille on kerätty suunnittelemiani reseptejä joihin Maalahden Limppu sopii mielestni erinomaisesti. Suosittelen kokeilemaan limppua rohkeasti erilaisten ruokien valmistukseen.

Tutustu Antin resepteihin ja kokeile jo tänään!

 

 

Leif Mannerström

Leif Mannerström, kokkien kokki vuosina 1993, 2003 ja 2007. Leif Mannerströmillä on vähintään yhtä paljon luonnetta kuin Maalahden Limpulla. Ja juuri sen takia näiden
kahden kohtaaminen on täydellistä. Tarkempia esittelyjä ei ehkä tarvita, koska Leif Mannerström on ruotsalaisen ravintola-alan elävä legenda. Hänellä on ansioluettelossaan joukko palkittuja ravintoloita, kuten Göteborgissa sijaitsevat Sjömagasinet ja Kometen. Lukuisten TV esiintymisten myötä uskallamme väittää Leifin olevan yksi Ruotsin tunnetuimmista henkilöistä. Sekä kokkina että juontajana. 

Täällä voit tutustua Leifin ihastuttaviin voileipäluomuksiin.

 

Maalahden Limpun resepti-historiakirja

Maalahden Limpusta ja limpun ominaisuuksista ja erilaisista käyttömahdollisuuksista on valmistunut kirja. Kirjan reseptien avulla voi jokainen löytää uusia makuja valmistaessaan ruokaa. Suomen-, ruotsin ja englanninkielinen kirja sisältää myös tietoa Maalahden Limpun historiasta. Kirjan reseptit ja ruoka-annokset ovat nimekkäiden suomalaisten keittiömestareiden tekemiä. Monet reseptit ovat aiemmin julkaisemattomia. Kirja on myynnissä kirjakauppoissa ja suuremmissa vähittäiskauppoissa.

Kirja on myös tilattavissa seuraavista nettikaupoista:

Suomalainen Kirjakauppa

Adlibris

 

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Alkuruoat