MAALAHDEN LIMPPU RUOANVALMISTUKSESSA

Täältä löydät herkullisia alku-, pää- ja jälkiruokareseptejä.
Kehitämme jatkuvasti repeptipankkiamme. Teemme yhteistyötä useiden keittiömestareiden kanssa Suomessa ja Ruotsissa.

 

 

 

Antti Puromies

Maalahden Limpun keittiömestari Antti Puromies on antanut mielikuvituksensa laukata loihtiessaan raikkaita reseptejä erilaisiin tarjoiluihin. 

"Limppu sopii mielestäni erittäin hyvin alku-, pää- ja jälkiruokien valmistukseen. Limpun hieman hapan sekä makea maku sopii erityisen hyvin kalalle, vuohenjuustolle sekä suklaan kanssa.

Lämmitettäessä limpun maku muuttuu mielyttävän pehmeän rukiin makuiseksi. 

Tänne sivuille on kerätty suunnittelemiani reseptejä, joihin Maalahden Limppu sopii mielestäni erinomaisesti. Suosittelen kokeilemaan limppua rohkeasti erilaisten ruokien valmistuksessa."

Tutustu Antin resepteihin ja kokeile jo tänään!

 

 

Leif Mannerström

Leif Mannerström, kokkien kokki vuosina 1993, 2003 ja 2007.

Leif Mannerströmillä on vähintään yhtä paljon luonnetta kuin Maalahden Limpulla. Ja juuri sen takia näiden kahden kohtaaminen on täydellistä. Tarkempia esittelyjä ei ehkä tarvita, sillä Leif Mannerström on ruotsalaisen ravintola-alan elävä legenda. Hänen ansioluettelostaan löytyy joukko palkittuja ravintoloita, kuten Göteborgissa sijaitsevat Sjömagasinet ja Kometen. Lukuisten TV esiintymisten myötä uskallamme väittää Leifin olevan yksi Ruotsin tunnetuimmista henkilöistä. Sekä kokkina että juontajana. 

Täällä voit tutustua Leifin ihastuttaviin voileipäluomuksiin

 

Maalahden Limpun resepti-historiakirja

Maalahden Limpusta, limpun ominaisuuksista ja erilaisista käyttömahdollisuuksista on valmistunut kirja. Kirjan reseptien avulla jokainen voi löytää uusia makuja ruoan valmistukseen. Suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen kirja sisältää myös tietoa Maalahden Limpun historiasta. Kirjan reseptit ja ruoka-annokset ovat nimekkäiden suomalaisten keittiömestareiden tekemiä. Monet reseptit ovat aiemmin julkaisemattomia. Kirja on myynnissä kirjakaupoissa ja suuremmissa vähittäiskaupoissa.

Kirja on myös tilattavissa seuraavista nettikaupoista:

Suomalainen Kirjakauppa

Adlibris

 

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Alkuruoat